Konverents „Eesti ettevõtlus 30″ vaatab tagasi ettevõtluse tekkele Eestis

2019-04-22T09:35:54+03:0018/12/2018|

Käesoleval aastal täitub 30 aastat eraettevõtluse taastekkest Eestis. Sama kaua on tegutsenud ka meie riigi vanim sõltumatu ettevõtlusorganisatsioon – Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon (EVEA).

Hea ettevõtja, seoses sellega kutsub EVEA Sind 16. jaanuaril 2019 Tallinnas toimuvale pidulikule konverentsile-auhinnagalale „Eesti ettevõtlus 30: vahvliküpsetajast nutika spetsialiseerumiseni“.

Suursündmust on lubanud tulla austama oma sõnavõtu ja parimate ettevõtjate autasustamisega nii Eesti valitsuse liikmed kui ka üle-euroopaliste VKE (väikese ja keskmise suurusega ettevõtete) organisatsioonide juhid.

Esinevad Eesti esimesed ettevõtjad ja kaasaja uute alade edukad start-upid. Toimub konkursi „Eesti Ettevõtlik Vaim 2018“ auhindade jagamine, parlamenti pürgivate erakondade peaministrikandidaatide esimene ametlik debatt, ja palju muud.

Konverentsil osalemine on tasuta, ent kohtade arv on siiski piiratud ja igast ettevõttest saab osaleda vaid kuni 2 inimest. Osalema on oodatud just ettevõtete juhid ja omanikud ning kutsutud külalised. Palun registreeru nüüd ja kohe!

Konverents toimub superministeeriumi konverentsikeskuses (Suur-Ameerika 1, Tallinn).

KONVERENTSI täpsem KAVA ja registreeruda saad siin.

Nimetatud konverentsi aitab korraldada Virge Haavasalu.